Moja Korpica

Nemate artikala u svojoj Korpici.

Dobrodošli na eros.ba

Diskretna dostava na adresu kupca!

Novosti

Odakle potiče muška fascinacija „ženskim grudima“
08.02.2017

Svi znamo da su muškarci opsjednuti ženskim grudima. O njima su pisane pjesme, davali su im razna imena, brojna umjetnička djela imaju ih u prvom planu ... ali fascinacija ne prestaje. O ovome fenomenu su napisane i brojne knjige i stručne analize, koje su pokušale da demistifikuju tu mušku požudu, ali ... ne znamo da li su uspjele. 

Pročitaj više»
6 najvećih ženskih grešaka u krevetu
17.01.2017

Svi se slažemo da je seks potrebno dvoje, ipak nekako „prešutno“ se podrazumijeva da su muškarci ti koji trebaju inicirati seks. Ovo je samo jedna od šest najvećih grešaka koje u krevetu čine žene. 

Pročitaj više»
Obradujte svog partnera sa poklonom iz našeg shopa uz povoljniju cijenu od 15%
29.11.2016

Decembar/prosinac je „mjesec darivanja“, a ekipa najvećeg BH online erotskog shop-a na adresi Eros.ba odlučila je da vam pomogne u odabiru poklona za vašeg partnera. U toku ovoga mjeseca svake sedmice/tjedna, iz našeg bogatog asortimana, za više strasti u vašoj postelji, odabraćemo tri artikla čije cijene će biti niže za 15%.

U akciji koja traje do 05.12.2016 g. nudimo vam...

Pročitaj više»
Zašto se neki parovi seksaju na javnim mjestima?
21.11.2016

Iako je seks u javnosti zakonski kažnjiv, praktikuje ga mnogo parova. Postavlja se pitanje: Zašto? Eros.ba vam donosi pet razloga za takvo ponašanje ...

Pročitaj više»
Koliko idealno traje seksualni odnos?
14.11.2016

U vremenu kada je sve dostupno svima i to na različite načine, postajemo i previše opterećeni pričama o pitanju iz naslova. Svi vole da se hvale, a tome doprinose i razni sadržaji na netu, kako su se znojili par sati u krevetu, dovodeći pritom partnera do višestrukih orgazama (?). Naravno da ovo sve u stvarnom životu i nije baš tako. Zato vam Eros.ba otkriva koliko to po naučnicima idealno traje seksualni odnos.

Pročitaj više»
Kako je nastao „misionarski položaj“
03.11.2016

Jedan od najpopularnijih položaja prilikom seksualne igre u krevetu u kojoj žena leži na leđima, s podignutim koljenima, a muškarac na njoj, ima pomalo čedno ime „misionarski položaj“. Misionari ili prenosioci „svete riječi“, sigurno nisu previše zaslužni za promociju ovoga imena, pa se pitamo kako je onda do njega i došlo. Eros.ba vam to otkriva ...

Pročitaj više»
Šta je to „prljavi seks“?
21.10.2016

Dvije osobe u krevetu prvenstveno treba da uživaju, ali za različite osobe riječ „užitak“ ima različito značenje. Neko to voli ovako a neko onako, a iako se u vrijeme opštih seksulanih sloboda misli da kada je seks u pitanju sve je dopušteno i danas neki, neke stvari u ljubavnoj igri vode pod sintagmom „prljavi seks“. O čemu se tačno radi otkriva vam portal Eros.ba

Pročitaj više»
Šta je to potrebno za kvalitetnu vezu?
20.10.2016

Pitanje na koje je teško dati prost odgovor, jer svaka je veza različita i svaka ima „ono nešto svoje“. Ekipa portala Eros.ba je nakon dugog istraživanja došla do nekih opštih zaključaka, šta je to zapravo potrebno za kvalitetnu vezu 

Pročitaj više»
Kako ženu dovesti do „ludila“ u krevetu
02.10.2016

U jednom starom vicu na ovu temu, kaže se da je to najlakše uraditi ukoliko nakon seksa obrišete svoje spolovilo o zavjesu ... ali nećemo sada o tom načinu kako izluditi ženu u krevetu.

Eros.ba vam donosi par savjeta, kako to napraviti na malo profinjeniji način ...

Pročitaj više»
Kako zadovoljiti muškarca u krevetu?
22.09.2016

Isto kao što i muškarci nakon seksualnog odnosa preispituju sami sebe sa pitanjima „da li sam bio dobar“ i „da li sam je zadovoljio“, vjerovali ili ne tako je i sa ženama. Iako s muškog stanovišta ovo pomalo izgleda čudno, ali je istinito i žene se pitaju „da li sam bila dovoljno dobra u krevetu?“.

Pročitaj više»