Moja Korpica

Nemate artikala u svojoj Korpici.

Dobrodošli na eros.ba

Diskretna dostava na adresu kupca!

Novosti

MUŠKARCI – Tri koraka da svaku ženu dovedete do vrhunca
12.04.2017

Muškarci su opsjednuti ženskim orgazmom, pa gotovo više nego svojim. Ženski orgazam tokom spolnog odnosa im znači da su „ispunili svoju zadaću“ i da je njihova partnerica zadovoljna tj. zadovoljena.

Pročitaj više»
Seks po horskopskim znakovima
04.04.2017

Svaki astrološki znak ima svoja jasna obilježja i karakteristike. Dakle, ako vjerujete astrologiji – postoje neke određene zajedničke stvari koje se pripadnicima pojedinih znakova sviđaju. Horoskop vam tako može reći kakvi ste po pitanju karijere i ljubavi, zašto onda ne bi i po pitanju seksualnog života. Saznajte koja će vam poza donijeti najviše zadovoljstva i najbolji orgazam. Ne škodi isprobati je i uvjeriti se može li upravo ova postati vaša omiljena!

Pročitaj više»
I žene griješe u krevetu – Ovo su tri najveće greške
21.03.2017

Iako žene za sebe generalno vole reći da su bezgrešne, ipak se „tu i tamo“ i njima omakne neka pogreška u životu. Ekipa portala Eros.ba ovaj put izdvojila je tri greške kod žena koje im onemogućavaju da postignu potpuni užitak u krevetu.

Pročitaj više»
3 stvari koje žene žele u krevetu, a boje se reći naglas
24.02.2017

Povjerenje među partnerima je najvažnija stavka ka potpunom užitku u toku ljubavnog zanosa. I dok su muškarci kada su njihove potrebe i želje u pitanju dosta glasni i kažu odmah šta bi željeli ili voljeli probati, sa pripadnicama nježnijeg spola situacija je malo drugačija. Eros.ba vam donosi tri stvari koje žene i te kako žele, ali se boje zatražiti ...

Pročitaj više»
Odakle potiče muška fascinacija „ženskim grudima“
08.02.2017

Svi znamo da su muškarci opsjednuti ženskim grudima. O njima su pisane pjesme, davali su im razna imena, brojna umjetnička djela imaju ih u prvom planu ... ali fascinacija ne prestaje. O ovome fenomenu su napisane i brojne knjige i stručne analize, koje su pokušale da demistifikuju tu mušku požudu, ali ... ne znamo da li su uspjele. 

Pročitaj više»
6 najvećih ženskih grešaka u krevetu
17.01.2017

Svi se slažemo da je seks potrebno dvoje, ipak nekako „prešutno“ se podrazumijeva da su muškarci ti koji trebaju inicirati seks. Ovo je samo jedna od šest najvećih grešaka koje u krevetu čine žene. 

Pročitaj više»
Obradujte svog partnera sa poklonom iz našeg shopa uz povoljniju cijenu od 15%
29.11.2016

Decembar/prosinac je „mjesec darivanja“, a ekipa najvećeg BH online erotskog shop-a na adresi Eros.ba odlučila je da vam pomogne u odabiru poklona za vašeg partnera. U toku ovoga mjeseca svake sedmice/tjedna, iz našeg bogatog asortimana, za više strasti u vašoj postelji, odabraćemo tri artikla čije cijene će biti niže za 15%.

U akciji koja traje do 05.12.2016 g. nudimo vam...

Pročitaj više»
Zašto se neki parovi seksaju na javnim mjestima?
21.11.2016

Iako je seks u javnosti zakonski kažnjiv, praktikuje ga mnogo parova. Postavlja se pitanje: Zašto? Eros.ba vam donosi pet razloga za takvo ponašanje ...

Pročitaj više»
Koliko idealno traje seksualni odnos?
14.11.2016

U vremenu kada je sve dostupno svima i to na različite načine, postajemo i previše opterećeni pričama o pitanju iz naslova. Svi vole da se hvale, a tome doprinose i razni sadržaji na netu, kako su se znojili par sati u krevetu, dovodeći pritom partnera do višestrukih orgazama (?). Naravno da ovo sve u stvarnom životu i nije baš tako. Zato vam Eros.ba otkriva koliko to po naučnicima idealno traje seksualni odnos.

Pročitaj više»
Kako je nastao „misionarski položaj“
03.11.2016

Jedan od najpopularnijih položaja prilikom seksualne igre u krevetu u kojoj žena leži na leđima, s podignutim koljenima, a muškarac na njoj, ima pomalo čedno ime „misionarski položaj“. Misionari ili prenosioci „svete riječi“, sigurno nisu previše zaslužni za promociju ovoga imena, pa se pitamo kako je onda do njega i došlo. Eros.ba vam to otkriva ...

Pročitaj više»