Moja Korpica

Nemate artikala u svojoj Korpici.

Dobrodošli na eros.ba

Diskretna dostava na adresu kupca!

Novosti

Savjeti za zdravu i "sretnu" vaginu
12.03.2018

Sex shop eros.ba savjetuje kako da se riješite neugodnih mirisa vašeg intimnog dijela. Možda ste znali a možda i ne.

Pročitaj više»
Koje seksi rublje izabrati?
08.03.2018

Bez obzira što se seksi rublje koristi rijetko, muškarci ga obožavaju vidjeti, a žene se u njemu osjećaju seksi i zavodljivo, sa njime izazivamo strast i najviše ga nose kada treba začiniti vruće noći sa dragom osobom. Također, ukoliko se osjećate seksi, to vam pomaže u izgradnji samopouzdanja a jako samopouzdanje znači veliki uspjeh u svim aspektima života. Funkcija seksi rublja nije samo da izazovete strast nego i da vas posjeti da ste senzualno biće. Ukoliko ste u potrazi za nekim komadom seksi odjeće a ne znate tačno šta tražite, eros.ba je spremio par uputa.

Pročitaj više»
Zašto se neki muškarci stalno seksaju, a neki nikako da dođu do svojih pet minuta?
15.02.2018

Eros.ba vam donosi nekoliko najčešćih razloga zbog kojih ne prakticirate seks na redovnoj bazi.

 

Pročitaj više»
Sado-Mazo dobar po zdravlje
02.02.2018

Osobe koje uživaju u seksu začinjenom "ropstvom", sadizmom, mazohizam, pokazuju bolje rezultate na psihološkim testovima u odnosu na one koji nemaju takve seksualne fetiše piše portal Eros.ba

Pročitaj više»
10 neobičnih činjenica o vagini
19.01.2018

Najintimniji dio ženskog tijela, obiluje nedoumicama koje su prava misterija kako za naučnike, tako i za običan svijet. Međutim, nedavno se jedan stručni tim odvažio da istraži sve što do sada nije bilo najjasnije kada je u pitanju vagina.

Pročitaj više»
5 trikova za idealnu masažu
12.01.2018

Masaža partnera je idealna uvertira za vođenje ljubavi. Iako za masažu treba izdvojiti nešto više vremena vjerujte da će se svaka sekunda isplatiti. Eros.ba vam donosi par savjeta za masažu.

Pročitaj više»
Najveće muške greške u krevetu
03.01.2018

Muškarci vrlo često zaboravljaju da ženama i te kako moraju da posvete dosta pažnje i vremena ukoliko žele da ih zadovolje. Dame su zahtjevnije, ali to ne znači da im je nemoguće ugoditi. Za početak, treba da naučite šta nikako ne smijete da radite kada je seks u pitanju. Mali podsjetnik na to donosi vam ekipa portala Eros.ba

Pročitaj više»
Uz Svjetski dan borbe protiv AIDS-a svi kupci dobijaju poklon!
28.11.2017

Prvog decembra svake godine obilježava se Svjetski dan borbe protiv AIDS-a, koji za cilj ima podizanje svijesti kod ljudi kako bi se ujedinili u borbi protiv HIV-a, koji je postao najkritičnija epidemija u zabilježenoj historiji.

Pročitaj više»
Eros.ba postao partner najvećem distributeru erotskih pomagala u Evropi
13.11.2017

Eros.ba, online erotski shop obogatio je svoju ponudu erotskim igračkama i pomagalima najvećeg evropskog distributera, njemačke kompanije MVW Schmitt.

Pročitaj više»
Šta najviše pali žene
11.11.2017

Iako je na ovu temu napisano toliko knjiga i članaka, da kada bi ih poredali uvis dotakli bi vrh Himalaja, neće štetiti da napišemo još jedan. Naime svakoga dana naučnici dolaze do novih saznanja o funkcionisanju ljudskog organizma. Jednu takvu novu naučnu studiju prezentira vam portal Eros.ba

Pročitaj više»