Moja Korpica

Nemate artikala u svojoj Korpici.

Dobrodošli na eros.ba

Diskretna dostava na adresu kupca!

Obradujte svog partnera sa poklonom iz našeg shopa uz povoljniju cijenu od 15%

29.11.2016

Decembar/prosinac je „mjesec darivanja“, a ekipa najvećeg BH online erotskog shop-a na adresi Eros.ba odlučila je da vam pomogne u odabiru poklona za vašeg partnera. U toku ovoga mjeseca svake sedmice/tjedna, iz našeg bogatog asortimana, za više strasti u vašoj postelji, odabraćemo tri artikla čije cijene će biti niže za 15%.

U akciji koja traje do 05.12.2016 g. nudimo vam...

 Vibrator Miss Sensual - za samo 38,25KM (stara cijena – 45KM)

Jednostavan i ugodan. Nova linija vibratora ugodnog svilenkastog materijala i velikih mogućnosti. Dužina 17,8 cm i promjera 3 cm prilagođen je pravim sladokuscima. Vodootporan i sa 7 stepena vibracija pružit će vam potpuno zadovoljstvo.

 

Vibrator Gliters Boy – za samo 29,80KM (stara cijena – 35KM)

Vibrator izrađen od Crystal Jelly materijala. Mekan i jako flekisibalan. Posjeduje kuglice za dodatnu stimulaciju. Vibracija i brzina podesivi. Vodootporan. Dimenzije 23,5 cm i promjera 4 cm. Dostupan u Pink i Purple varijanti

 Prsten za penis Duo Cock – za samo 17KM (stara cijena 20KM)

Koristite ovaj prsten kako biste dobili na obimu i jačini vašeg penisa. Prsten je predviđen za penis i testise tako da će te doživjeti vrhunski užitak sa ovim prstenom. Partnerica bi takođe mogla biti jako zadovoljna. Dosta fleksibilan i rastezljiv. Obim 2,6 cm.

 Akcija traje do 05.12.2016 godine.

Kupovina u našem shopu se obavlja online, uz 100% sigurnost i zaštićenost vaših podataka, a dostava u potpunosti štiti i poštuje vašu diskreciju.

« Nazad