Moja Korpica

Nemate artikala u svojoj Korpici.

Dobrodošli na eros.ba

Diskretna dostava na adresu kupca!

Uslovi korištenja

 

Ovo su uslovi i pravila korištenja našeg sex-shopa. Naručivanjem robe s našeg sex-shopa prihvaćete sve uslove koji su ovdje navedeni.

Prilikom narudžbe podrazumijeva se da je kupac punoljetan (18+) i da je svjestan da su neki proizvodi u našem web-shopu pornografskog sadržaja.

eros.ba se obvezuje na isporuku svih proizvoda prikazanih na sex-shopu (vibratori, prezervativi i ostalo) u originalnim, neotvaranim pakiranjima, sukladno narudžbi kupca na adresu koju kupac navede u svom korisničkom računu.

U slučaju nemogućnosti isporuke naručenih artikala (vibratori, prezervativi i ostalo) eros.ba će vratiti sva uplaćena sredstva kupcu na račun s kojeg je primljena uplata.

ZABRANJUJEMO bilo kakav pokušaj djelovanja na naš sistem poslovanja, bez našeg odobrenja, smatrati ćemo ilegalnim. Tu podrazumijevamo i lažno predstavjanje i takve pokušaje proslijediti ćemo nadležnim tijelima na obradu.

Kupci mogu biti pravne i fizičke osobe s područja Republike Bosne i Hercegovine. Ukoliko su kupci van granica BiH vrijede posebni uslovi koje dostavljamo na posebno traženje (uslovi se odnose na cijene dostave).

Reklamacije na artikle priznajemo samo ako je artikal neispravan ili oštećen. Reklamacije priznajemo ako su upućene u roku 48 sati od primitka paketa. Utvrdimo li da je artikal oštećen ili neispravan kupcu nudimo zamjenu ili povrat novca.

Iz higijenskih razloga ne omogućujemo povrat artikala koji su isporučeni ispravni. Ako se kupcu artikal ne sviđa, nismo u mogućnosti priznati reklamaciju.